Гра Військовий табір Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра Військовий табір Наруто
    Оцінка: 516 очок, Голосів: 131

    Опис Гри:

    Останнім часом герої популярних коміксів вдало стали завойовувати ще й простори онлайн ігор. Таким героєм коміксів став нікому раніше не відомий Наруто. Цей герой, повне ім'я якого - Наруто Удзумаки, галасливий і дуже непосидючий підліток-ніндзя, який весь свій вільний від пригод час мріє досягти всенародного визнання і стати справжнім Хокагэ - тобто, главою свого рідного поселення, і звичайно ж, найсильнішим ніндзя. Але для того, щоб домогтися поваги оточуючих, йому доведеться пройти дуже довгий і небезпечний шлях з тисячами різних перешкод, і виконати дуже багато різноманітних покладених на нього місій і битв.

    Наша гра «Naruto Cartoon Heroes League» повинна припасти до смаку всім хлопчикам та дівчаткам, які захоплюються онлайн іграми. Для успішного проходження гри вам необхідно допомогти нашому безстрашному і амбітному герою воїну Наруто знищити якомога більше супротивників.

    Якщо ви зробите це - успіх не змусить вас довго чекати. Знищивши всіх ворогів Наруто, ви зможете забрати зароблені гроші і набагато поліпшити техніку ведення бою нашого героя. Цією технікою можна скористатися в процесі проходження наступних рівнів і переходити все далі і далі. Все це цілком реально - головне що зараз потрібно - це почати вашу гру. Управління персонажем відбувається за допомогою мишки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам