Гра Бліч проти Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра Бліч проти Наруто
    Оцінка: 838 очок, Голосів: 212

    Опис Гри:

    Властивість головних героїв перемагати в криваві битві з його супротивниками повинна бути в кожному віртуальному герой флеш-ігор. Головний герой повинен вміти управляти всіма наданими видами озброєння, а також знати більшість бойових мистецтв, які обов'язково повинні допомогти йому виграти поєдинок.

    В нашій захоплюючої грі "Бліч проти Наруто" головний герой Наруто зійдеться в поєдинку з його небезпечним суперником Блічем. У даній грі вам необхідно буде битися з безліччю різноманітних персонажів з всесвіту Наруто. На початку вам необхідно буде вибрати того, з ким би ви хотіли битися, вибрати відповідну арену для поєдинку і нарешті приступити до бою.

    Інструкція з управління вашим персонажем в грі, і ви дуже легко можете нею скористатися при необхідності. Сама битва в грі досить складна, і тому дуже важливо, щоб ви дуже швидко і блискавично вбирали в себе всі можливі комбінації, які ви будете відкривати для себе в процесі гри. Якщо ви все будете робити правильно і використовувати потрібні комбінації в потрібний час - перемога над супротивником за вашим героєм. Будьте дуже уважні і обережні, не потрібно піддавати вашого героя небезпеці, дійте як справжній професіонал.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам