Гра стрілець Наруто

    Ігри » Ігри Наруто » Гра стрілець Наруто
    Оцінка: 408 очок, Голосів: 107

    Опис Гри:

    Цей відважний нинздя крім бойових мистецтв повинен ідеально володіти всіма видами зброї. Адже не відомо що чекає на шляху у сміливого і відважного воїна, і які небезпеки приготувала для нього чергова гра присвячена пригодам ніндзя-підлітка Наруто.

    Наша нова гра "Наруто лучник" - це гра, в якій вам необхідно буде допомогти нашому головному відважному героєві Наруто освоїти майстерність управління і стрільби з лука. Повірте, що це не так вже і просто зробити насправді. Адже вашому героєві доведеться пройти навчання стрільби з лука з самого нуля. Управляти в грі вам потрібно буде за допомогою стрілочок. Для того, щоб натягнути тятиву лука, вам необхідно скористатися кнопкою вправо, а за допомогою клавіші пробіл, ви зможете наносити постріли стрілами. Система управління та стрільби з лука дуже незвичайна, і вам для перемоги, доведеться звикнути до такої системи запуску стріл, адже це буде для вас дуже незвично, зазвичай управління відбувається за іншими принципами.

    Але не варто хвилюватися, кілька тренувань і ваш відважний воїн нинздя Наруто, поповнить запас своїх знань ще і стрільбою з лука, що дуже знадобитися в його відважних і небезпечних пригодах.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам