Гра Наруто проти Саске

    Ігри » Ігри Наруто » Гра Наруто проти Саске
    Оцінка: 480 очок, Голосів: 119

    Опис Гри:

    Хоробрий і безстрашний воїн повинен відмінно володіти усіма відомими видами бойових мистецтв, адже саме від уміння користуватися бойовими прийомами, залежить його перемога над суперниками і результат гри.

    В нашій новій грі "Проти Саске", яка відноситься до серії ігор про підлітка-ніндзя Наруто, належить битися з ворогами Саске, яким ви будете керувати. Нашому героєві доведеться битися з величезною кількістю некерованих Наруто. Такі битви вам необхідно проходити від одного до іншого рівня, до тих пір, поки вам нарешті вдасться дістатися до перемоги і пройти всю гру від початку до кінця. Це будуть дуже жорстокі битви двох відважних ниндзь, де вам буде дуже не просто. У даній грі ви просто будете зобов'язані показати свої бойові навички і, звичайно ж, ваше вміння ставити блоки від ударів противника. Тобто, в цій грі вам потрібно буде думати головою.

    Інструкція з управління вашим персонажем буде надана вам на початку гри, ви повинні її дуже детально вивчити щоб бути готовим до лобових атак ваших віртуальних суперників. У бою ви повинні сконцентруватися на вашому супернику і зробити максимально те, що від вас вимагають умови гри. Якщо ви все зробите правильно - перемога буде у ваших руках!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам