Гра Помічник Папи Луї: Піцерія

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Помічник Папи Луї: Піцерія

    Опис Гри:

    Ну хто не любить піцу? А як щодо приготування італійської страви? Чи хочеш спробувати себе в ролі кухаря? Тоді вперед в гру Папа Луї Піцерія, де наш знаменитий шеф-кухар керує процесом, а тебе запрошує зайняти вакантну посаду його помічника. Готовий? Тоді вперед!

    піцерії вже працює один хлопець Рой. Але Папа Луї чому не може сказати про нього нічого хорошого. Кажучи простими словами, керівництво не схвалює роботу Роя. Тобі потрібно допомогти хлопцеві впоратися з усіма завданнями, інакше йому загрожує звільнення. А заодно ти сам зможеш подивитися всі секрети приготування справжньої італійської піци.

    найцікавіше полягає в тому, що під час всього процесу це Тато Луки якраз відсутня. Так що доведеться несолодко. На твої плечі лягає дуже багато обов'язків, починаючи від приготування піци і закінчуючи обслуговуванням клієнтів. Стеж за тим, щоб страва завжди надходила на столи відвідувачів гарячим і розрізаним. Завжди посміхайся і будь доброзичливим – тоді тобі вдасться утримати авторитет закладу на належному рівні. А саме цього тобі і треба!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам