Гра Папа Луї: Піца Монстр

    Ігри » Ігри Папа Луї » Гра Папа Луї: Піца Монстр

    Опис Гри:

    Гра Папа Луї Піца – це справжня знахідка для всіх любителів добре поїсти. А все з тієї простої причини, що ти зможеш зануритися в атмосферу кухні і подивитися знамениті рецепти відомого шеф-кухаря. Можливо, пізніше ти зможеш будинку відтворити приготування у віртуальному світі страви, здивувавши тим самим маму і батька.

    Отже, сюжет гри розгортається в не зовсім звичайному руслі, проте від цього буде тільки цікавіше. Почалося все з того, що Луї працював над створенням піци. Але в якийсь момент щось пішло не так, і замість італійського блюда на світ з'явився страшний монстр, що нагадує своїм виглядом піцу, однак готовий з'їсти свого творця, і всіх людей навколо.

    Розумієш, що наслідки можуть бути самими небезпечними. Тим більше що монстр вже полонив перших відвідувачів піцерії. Луї повинен врятувати полонених, які зараз перебувають в ув'язненні. Для цього потрібно пройти всі рівні, уготовані грою. Левелів очікується дуже багато, і всі вони досить важкі, однак тобі під силу впоратися з усіма негараздами – ось побачиш.

    Тобі доведеться здійснювати стрибки з однієї платформи на іншу, щоб досягти мети. По дорозі на тебе будуть атакувати монстри, так що доведеться відбиватися всіма правдами і неправдами. Врахуй, що ти можеш вражати ворога з допомогою кулінарних примочок. Так, наприклад, червоний перець відмінно замінить бомбу. Застосовуй всі можливості правильної і крокуй невпинно до перемоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам