Гра Професійна перукарня

    Оцінка: 2453 очок, Голосів: 568

    Опис Гри:

    Уявіть собі на хвилинку, що ви - знаменитий перукар, якого всі просто обожнюють за його професіоналізм і стиль, а також техніку виконання стрижок. Адже бути справжнім профі своєї улюбленої справи, це завжди приємно. І до такого перукаря, звичайно ж, звертаються всі, хто мріє про новий трендовий образ.

    Пропонуємо вам перенестися в перукарню професіонала і спробувати свої можливості у цій стародавній професії.

    Адже професійних перукарів клієнтки завжди обожнюють і мало не носять на руках. І це не тільки за його віртуозне володіння ножницями і феном, але також і за вміння точно і вірно доглядати за різними типами волосся. У цій грі ви можете на максимальному рівні проявити всю свою майстерність і не тільки обмежиться фарбуванням і миттям волосся, але і змінити його довжину, форму і укладку, а також підібрати індивідуальний професійний догляд для кожної вашої відвідувачки.

    Не варто недооцінювати свої можливості. Можливо, ви навіть і не здогадувалися що ви природжений перукар і зараз займаєтесь зовсім не тією професією. Дана гра - це унікальна можливість перевірити це без яких-небудь наслідків для реального навколишнього світу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам