Гра Перукарня з веселими шапками

    Оцінка: 1855 очок, Голосів: 438

    Опис Гри:

    Пропонуємо вашій увазі шикарну віртуальну гру тренажер для всіх, хто в майбутньому мріє стати популярним і відомим стилістом і досвідченим іміджмейкером.

    У вас є унікальна можливість потренувати і випробувати свої можливості і фантазію на звичайній дівчині. Але це не так то просто! Адже вам потрібно з цієї дівчинки зробити розкішну супермодель. На щастя, в представленому її образі можна міняти все, а не тільки зачіску. Ви можете змінити довжину волосся, колір очей, напрямок і варіанти закрученості вій, форму губ. Але найцікавіше в цій грі, ви маєте можливість змінити навіть колір її шкіри! Але і це ще не все. Крім уже названих функціональних можливостей, ви також можете вибрати для своєї клієнтки самі різні відтінки макіяжу і, звичайно ж, максимально підходяще до її образу вбрання.

    Кардинальна зміна іміджу дівчини, закінчується підбором смішної довговухої шапки або ж, фантазійної маски.

    Все настільки просто, але при цьому цікаво, що час, проведений за грою пройде непомітно і захоплююче. І буде вірним помічником у визначенні своєї майбутньої професії. Бажаємо удачі в створенні стильного і незвичайного образу, який можна було б використовувати у реальному житті.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам