Гра Перукарня для принцес

    Оцінка: 1907 очок, Голосів: 439

    Опис Гри:

    Якщо ви часто мрієте перевірити свої перукарські можливості, створивши свій унікальний і незвичайний образ, який би ідеально підійшов для лялькової блондинки, ця гра створена саме для вас. Перетворіть знамениту всім блондинку в справжню ікону стилю!

    Будь-яку жінку, навіть від природи красиву, звичайно ж прикрашає яскрава і оригінальна зачіска, яка підходить саме до її овалу обличчя, кольору очей, шкіри і звичайно ж волосся. Граючи в цю гру, ви маєте унікальну можливість створити розкішній блондинці той образ, який на вашу думку найбільше їй підходить.

    У грі ви можете ретельно вимити волосся Барбі, а потім висушити його феном. Після чого підстригти на свій смак і звичайно ж приступити до найцікавішого - укладання. Все що вам для цього знадобиться, у вас вже є! Це бігуді, різні щипці, плойки, різноманітні заколки, різних кольорів фарби для волосся. А після створення нового образу неповторній клієнтці, ви можете приміряти на неї безліч унікальних та модних нарядів, які не залишать нашу Барбі без уваги. А що ще потрібно стильній красуні, як виглядати на всі 100% і відчувати себе в центрі уваги. Бажаємо вам вдалих образів і вдосконалення свого таланту стиліста.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам