Гра Перукарня для блондинок

    Оцінка: 2044 очок, Голосів: 460

    Опис Гри:

    Ох вже ці примхливі білявки! Вони завжди хочуть знаходиться в центрі уваги і бути неперевершеними. І, звичайно, з цим важко посперечатися, адже вони завжди яскраві та привабливі від природи. А ідеальна зачіска для справжньої білявки - це запорука її успіху.

    Хто-хто, але гламурні білявки знають толк в модних стрижках і зачісках. Ось чому вони дуже часто юрмляться у вашому салоні і чекають своєї черги до професіонала своєї справи.

    Розчарувати цих красунь ви просто не маєте права. Вам необхідно придумати для кожної з білявок нову стильну і оригінальну зачіску, та ще таку, щоб вона їй пасувала.

    Ви повинні постаратися і виплеснути всі ідеї для створення ідеальної стрижки або зачіски, щоб всі навколо були вражені. Все що вам потрібно у вас вже є. У вашому розпорядженні величезне дзеркало, зручна мийка для волосся, професійне перукарське крісло, гострі ножиці, одні з найкращих шампунів і бальзамів для волосся, професійні засоби для стайлінгу, гребінці, щітки, шпильки, плойки і старі добрі бігуді. Бажаємо вам удачі і творчого натхнення, і у вас обов'язково все вийде так, як ви планували, а ваші білявки залишаться задоволені.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам