Гра Перукарня монстрів

    Оцінка: 2629 очок, Голосів: 606

    Опис Гри:

    У сучасному світі краса і мода зайняли чи не найголовніше місце у житті кожної людини. Ці індустрії заробляють величезні гроші, роблячи з нас модних з стильних мешканців планети Земля. А зачіски - це один з основних елементів нашого зовнішнього вигляду, який доповнює вибраний вами спосіб. Так само і монстрики з Монстр Хай вирішили не відставати від землян і стати ще прекраснішими або, може, навіть жахливішими, ніж їх створили мультиплікатори. З ними так відразу і не розберешся.

    Тому, ці оригінальні клієнти і з'явилися у ваш салон з вимогами придумати їм новий і оригінальний імідж. Ви думаєте з чого почати? Ну напевно було б природньо почати з зачіски, тим більше що вони ж самі напросилися!

    В такому випадку, порадуйте моторошніх красунь монстриків супермодним польотом перукарських фантазій і сміливими але креативними рішеннями. Ви ж фахівець своєї справи. Так покажіть це нашим примхливим клієнтам. Тим більше що можливостей для реалізації ваших ідей величезна кількість. У вашому розпорядженні від стрижки і радикальної лисини, до зміни кольору волосся цих красунь. Правда почати вам все ж доведеться з вже традиційного миття голови, розчісування і тільки тоді стрижки і укладання використовуючи всі професійні засоби.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам