Гра Салон краси: Вражаючий стиль!

    Оцінка: 1076 очок, Голосів: 259

    Опис Гри:

    Краса, мода і стиль - врятує світ! А якщо мода і почуття стилю вам притаманні, і ви чудово розбираєтесь в модних зачісках, популярному макіяжі та стильних прикрасах, ця гра створена саме для вас.

    Все що вам потрібно для того, щоб відмінно провести час, почати грати в гру "Салон краси: Вражаючий стиль!". Тут ви можете не відмовляти собі в реалізації вашої фантазії. Продемонструйте свої таланти у перетворенні звичайних дівчат, відвідувачок віртуального салону краси, в дивовижних красунь і створення для них новою ідеальної зовнішності і стилю. Пам'ятайте, вони повністю вам довіряють, і ви можете робити все, що тільки побажаєте. Не підведіть їх довіру.

    У грі ви можете робити які завгодно стрижки, міняти колір волосся клієнткам, придумувати оригінальні і незвичайні укладки, яким позаздрила б сама Анджеліна Джолі.

    У роботі використовуйте додаткові аксесуари щоб довершити створений ідеальний образ. У вашому розпорядженні будуть: шпильки, обручі, стрічки, намистини і сережки. Тобто все для того щоб у вас вийшло створити ідеальний стиль своїм клієнткам і не впасти обличчям в бруд.

    Починайте грати в нашу гру прямо зараз і ви побачите як це цікаво і просто, створювати нові ніким до вас не створені стильні образи.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам