Гра Прибирання в салоні краси

    Оцінка: 1078 очок, Голосів: 258

    Опис Гри:

    Як ви думаєте, на що можуть бути схожі салони краси до кінця робочого дня якщо не проводити в них прибирання? Напевно на місце, в якому зовсім недавно розірвалася волохата бомба.

    Скрізь по приміщенню салону лежать купа стриженого волосся, брудних серветок і несвіжих рушників. Біля кожного робочого місця перукаря розкидані різні пляшечки і баночки. Все це виглядає зовсім не презентабельно, швидше за все огидно.

    Вам необхідно знайти в собі сили зібратися для проведення генерального прибирання в приміщенні салону краси, адже в такому стані він зовсім не схожий на справжній салон краси в якому з дівчат роблять справжніх красунь.

    Попереджаємо вас що роботи з прибирання приміщення дуже багато. Адже це професійний салон краси, який надає своїм клієнткам дуже великий спектр послуг.

    У вашому розпорядженні будуть знаходиться два безмовних помічника - пилосос і швабра, які допоможуть вам впоратися з цим складним прибиранням.

    Як ви розумієте, роботи з головою вистачить для всіх, але тільки спільними зусиллями ви обов'язково впораєтеся з поставленим вам завданням, хоча це буде зовсім не просто.

    Ми віримо в вашу витримку і вашу любов до чистоти.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам