Гра Салон краси: Відмінна зачіска

    Оцінка: 1013 очок, Голосів: 242

    Опис Гри:

    Якщо ви захоплюєтеся модою і любите модні журнали i приміряєте на їх сторінках різні нові образи, які створюють модні стилісти і при цьому мрієте поповнити ряди цих професіонали. Тоді ви можете спробувати свої сили крутого стиліста в нашій грі. Перетворіть звичайну дівчину на справжню королеву краси стилю і гламуру.

    Ви можете стати чарівною феєю салону краси, яка може все. Варто вам тільки один раз клікнути мишкою комп'ютера, як пересічний нічим не примітних хвостик на маківці клієнтки змінитися на вишукану багаторівневу стрижку. А коли ви клацніть другий раз - вона почне набувати елегантний і благородний відтінок. Крім зачіски, ви можете змінити колір очей майбутньої королеви краси. Підкоригувати її засмагу, змінюючи колір шкіри під варіант зробленої зачіски. Але не варто відразу ж відкривати всі наші секрети. Адже варто тільки почати грати в цю гру, як ви самі не зможете відірватися від захопливого процесу створення трендових і стильних образів ваших клієнток.

    Повірте нам на слово, розчарованою після нашої гри ви не залишитеся і захочете ще не раз випробувати свої можливості стиліста пройшовши гру знову і знову.

    Ми віримо у ваші професійні можливості стиліста-перукаря.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам