Гра Сусідка в салоні краси

    Оцінка: 1020 очок, Голосів: 253

    Опис Гри:

    Уявіть собі ситуацію, яка може статися з кожним із нас. Ви працюєте в самому модному і популярному в місті салоні краси. До вас часто приходять різні знаменитості і ви займаєтеся їх образом і створюєте неповторні стилі.

    Одного разу, до вас в салон прийшла ваша сусідка, яка завжди виглядає похмурою сірою мишкою, на яку, на жаль, ніхто не звертає уваги.

    Ось така ситуація. А тепер ми рекомендуємо вам поекспериментувати і зробити з цієї сірої мишки незвичайної краси ікону стилю і гламуру.

    Адже, хто як не ви, може допомогти бідній дівчині привести себе до ладу і виглядати на висоті. Допоможіть їй змінити свій сірий образ з допомогою нашої віртуальної імідж-студії краси.

    Ви не повірите, якою красунею ви можете зробити вашу сусідку. Ми впевнені що це обов'язково варто спробувати.

    Нова стильна зачіска, одяг з останніх показів мод і вишуканий мейк-ап здатні зробити справжню королеву краси з звичайної дівчини. Залишилося всього нічого, вибрати з декількох десятків представлених в грі тіней для очей що підходять саме вашій сусідці, підібрати колір олівця, помаду, румяни, лак для нігтів і фарбу для волосся. Все це поєднати в ідеальних пропорціях. Пам'ятайте, що надмірне використання косметики так само не красиво. І звичайно ж, приступити до створення модної і гламурної зачіски, використовуючи для цього різні шпильки, гребінці, бантики. А після того як ви закінчите з цим, вам необхідно вибрати ідеальний варіант одягу, який би доповнив зроблений вами образ і довів його до ідеалу.

    Не забувайте головного правила в моді - всі елементи на вашій клієнтці повинні бути гармонійні і красиво виглядати, навіть в самому звичайному місці.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам