Гра Рок зірки в салоні краси

    Оцінка: 1303 очок, Голосів: 305

    Опис Гри:

    Кумири молоді завжди повинні виглядати на висоті і мати зовнішній вигляд, який відповідає стилю його діяльності. Варто популярному кумиру невдало змінити свій образ та його фото відразу ж з'являється на всіх сторінках журналів з нещадною критикою.

    Емма, Чарлі і Місяць працюють в такому популярному Голлівуді і допомагають своїм зоряним клієнтам завжди бути бездоганними. Емма - це професійний стиліст з мейк-апу. Її колега Чарлі - модний і дуже популярний серед зірок перукар. Іноді до нього вишиковується черга з охочих зробити стрижку. А Місяць - це найвідоміший на голлівудських просторах косметолог "фабрики зірок". Саме ці професіонали своєї справи перетворюють ваших кумирів в чарівних красенів і неповторних красунь.

    Сьогодні у салоні краси аншлаг. Клієнтів у дівчат так багато, що без вашої допомоги їм ніяк не обійтися.

    Не втрачайте часу дарма, хапайте в руки ножиці, пензлики для макіяжу і маски. Біжіть приводити в порядок чергову голлівудську зірку. Покажіть себе справжнім професійним асистентом популярних стилістів. Крім того, ви можете багато чому у них навчитися і використовувати цей досвід у реальному, а не віртуальному житті. І виглядати, як справжня кіно "зірка" з голлівудський блокбастерів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам