Гра Салон краси: Гарний спа манікюр

    Оцінка: 1032 очок, Голосів: 247

    Опис Гри:

    SPA-манікюр - це комплекс, який включає в себе високоякісне зволоження і пом'якшення шкіри рук, м'який, але ефективний пілінг. Спа-манікюр роблять тільки професійні майстри, в арсеналі яких, велика кількість спеціальних засобів. Такий манікюр є необхідною стандартною послугою в будь-якому салоні краси. Адже класичний манікюр і педикюр вже давно стали буденними послугами. А своїх клієнтів потрібно дивувати.

    Виявляється, що бути професійним майстром манікюру і педикюру не така вже проста задача. Кожен професійний догляд за руками вимагає маси часу.

    І крім знань про вплив на шкіру рук того чи іншого крему майстер повинен вміти правильно використовувати безліч різноманітних щипчиків, ножничок, пилок і інших важливих інструментів його професії. Мати естетичний смак, щоб підібрати потрібний колір лаку, форму нігтів та багато-багато іншого.

    А тепер уявіть, що цей майстер ви. Працюєте в цьому салоні краси і робите професійний Спа-манікюр.

    Перевірте себе в цій ролі, і побачите, чи зможете ви впоратися з цим складним завданням. Доглянути руки клієнток так, щоб вони залишилися задоволені. Бажаємо вам удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам