Гра Пригоди в манікюрному салоні

    Оцінка: 1070 очок, Голосів: 263

    Опис Гри:

    Дуже важливо для кожної поважаючої себе дівчини завжди виглядати на висоті. Адже, погодьтеся, приємно, коли оточуючі звертають на вас увагу і дивляться із захопленням. Досягти таких результатів зовсім не так просто, як здається на перший погляд. Адже це вимагає дуже багато часу, зусиль, а також відповідний умінь. Все може бути набагато простіше, якщо дівчина відвідує креативний манікюрний салон, де її ручками займаються професійні маникюрщиці.

    В нашій грі у вашому повному розпорядженні такий манікюрний салон. Тільки в роль таких професіоналів ми пропонуємо бути вам. Творіть з руками ваших клієнток все те, про що ви коли-небудь мріяли самі.

    Можливостей для маневрів дуже багато. Ви можете вибирати форму нігтів. Це може бути як гостра так і овальна або навіть квадратна форма. Використовувати один з п'ятнадцяти сміливих багатобарвних арт-лаків, а поверх лаку декорувати манікюр намистинками, стразами, квіточками та іншими чарівними дрібницями. Ще одним бонусом даної гри є самостійний вибір браслетів і перстнів, які повинні гармоніювати з формою рук, нігтів і кольором манікюру.

    Варто пам'ятати, що колір шкіри рук ви також можете з легкістю міняти. Все залежить від вашого настрою і фантазії. Вперед, фантазуйте!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам