Гра Салон краси: ідеальний манікюр

    Оцінка: 1354 очок, Голосів: 326

    Опис Гри:

    Хто з дівчат не мріє про доглянуті ручки з ідеальним манікюром! І для цього проводять не одну годину в салонах краси сидячи навпроти майстра манікюру і спостерігаючи за його професійним виконанням роботи.

    Доглянуті ручки повинні бути у кожної, що поважає і любить себе панянки. У вас є унікальна можливість зробити карколомним манікюр самостійно онлайн в нашій грі.

    Вашим сьогоднішнім завданням виступає обслужити супер модель - чарівну переможницю конкурсу краси "Міс Діамант". Саме цій дівчині належить продемонструвати самі дорогі ювелірні вироби на фінальному етапі модного показу при виході на подіум.

    Це означає, що її ручки і манікюр повинні виглядати ідеально і бездоганно з шикарним і оригінальним стилем, який би підходив до всіх дорогоцінних виробів, що наша модель буде демонструвати заможній публіці.

    Зможете зробити їй такий манікюр і не підвести її перед таким відповідальним конкурсом? Тоді все необхідне для цього для вас представлено в нашій грі. Тут ви можете використовувати щипчики, кусачки, ножиці, лопатки, різні креми, лаки які весь час будуть знаходиться у вашому розпорядженні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам