Гра Перукарня для тварин

    Оцінка: 1774 очок, Голосів: 421

    Опис Гри:

    Ми завжди вражені красою братів наших менших і намагаємося, щоб наші чотирилапі друзі виглядали краще за всіх інших і на них звертали увагу. Є породи тварин, які не потребують особливого догляду за їх шерстю. Але є породи, для яких такий догляд ну просто необхідний! І якщо доглядати ваш друг буде дуже красивим і ми впевнені вам буде дуже приємно ходити з ним на прогулянки.

    Гра "Перукарня для тварин" це ідеальний тренажер для практики по догляду за зовнішнім виглядом вашого песика чи котика. Допоможіть вашому вихованцеві завжди виглядати на висоті.

    Сенс цієї гри дуже простий. Ви вибираєте собі найбільш чарівного вихованця або найбільш схожого на вашого реального вихованця в грі і дуже ретельно миєте його шампунем проти бліх з мочалкою. Потім акуратно вичісуєте шерсть, сушите феном, підстригаєте зайву шерсть і ви нарешті можете приступити до найбільш приємної і довгоочікуваної процедури - прикрасити свого улюбленця. Вам в допомогу надано масу всіляких щіточок, бантиків, нашийників і заколочок, які обов'язково зроблять з вашого пухнастого друга просто "зірку" кварталу. Так за кілька хвилин ваш малюк буде чарівним.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам