Гра Перукарня домашніх вихованців

    Оцінка: 2299 очок, Голосів: 523

    Опис Гри:

    Прийшла пора перетворити вашого улюбленого вихованця у модного і гламурного звіра, якому б заздрили всі в окрузі товариші наші менші і звичайно ж, ваші сусіди, у яких так само є чотирилапий друг.

    Скільки можна закривати очі на зовнішній вигляд вашого песика чи котика, який схожий на звичайного безхатченка?

    Але перед тим, як приступити до реального створення модного образу для ваших улюбленців, все ж, не завадило б і протестувати себе на віртуальних вихованцях.

    Вашій увазі ми представляємо гру "Перукарня домашніх вихованців", в якій ви можете провести експерименти з вашими віртуальними вихованцями.

    Вам надається унікальна можливість спробувати повністю змінити вигляд вихованця з використанням нашого казкового і унікального в своєму роді салону краси для тварин.

    Можливостей для реалізації всіх ваших задумів у грі безліч. Тут можна фарбувати тваринок у всі можливі кольори веселки, завивати їм шерсть або навпаки вирівнювати її, вибудовувати несподіваний "ірокез", голити на лисо і безліч інших процесів, які ви давно хотіли протестувати на вихованцях.

    Якщо ваша віртуальна творчість сподобається вашому віртуальному вихованцю, ви це зрозумієте по їх задоволеній усмішці. І, напевно, це найкраща подяка вашої тварини.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам