Гра Онлайн для дівчат перукарня

    Оцінка: 4574 очок, Голосів: 1098

    Опис Гри:

    Перукарський салон завжди манить представниць прекрасної половини людства у свої стіни. Адже кожна поважаюча себе красуня прагне до поліпшення своєї краси. У цьому їй незамінними помічниками виступають різноманітні салони краси і перукарні.

    Віртуальна перукарня - це ідеальний варіант для підбору ідеального образу тренуючись на моделях онлайн. Можливо перукар-стиліст - це ваша майбутня професія, і завдяки нашій грі, ви це зрозумієте.

    Наш віртуальний перукарський салон нічим не поступається справжньому. У ньому присутнє професійне обладнання перукаря, засоби по догляду, і звичайно ж, черга з клієнток.

    Грати можна за двома варіантами. З обмеженням часу, або ж в своє задоволення без будь-яких обмежень. Вибирати вам. Але якщо ви обрали перший варіант, врахуйте, що чим більше людей ви встигнете обслужити за кілька хвилин, тим більше у вас буде шансів на виграш. Все інше - це класична і дуже якісна гра-стимулятор з відмінною графікою і величезним вибором дій. Ви можете не обмежувати себе в стрижках, мити, фарбувати, зачісувати, рівняти, крутити кучеряві локони, сушити і всю цю красу декорувати симпатичними шпильками. Ваші клієнти залишаться задоволені!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам