Гра Салон краси: Парфумерний салон

    Оцінка: 1049 очок, Голосів: 248

    Опис Гри:

    Парфумерна індустрія завжди користувалася популярністю як серед представниць прекрасної половини людства, так і серед чоловіків навіть дуже давно, коли не було не Гуччі ні Дольче Габбани.

    Чудові аромати тіла - завжди приваблюють протилежну стать, а парфумерні салони заробляють на ароматах дуже великі гроші.

    А тепер, уявіть собі, що вам посміхнулася удача і ви потрапили в Дубаї або в Туреччину як співвласник вишуканого парфумерного салону.

    Тут не виробляють стандартні шаблонні туалетні води і аромати, яких багато і можна купити в будь-якому супермаркеті світу.

    І так, ви співвласниця ексклюзивних і унікальних ароматів, які виготовлені тільки з натуральних інгредієнтів. Ці аромати заворожують клієнтів. У вас є всі необхідні інгредієнти і професійне обладнання з розкішними кришталевими баночками і флакончиками для зберігання створених вами парфумів.

    Метою гри є обслужити якомога більше покупців продавши їм ваші ексклюзивні парфуми і заробити пристойну суму грошей. Ну це ж дуже просто. Таких ароматів ваші клієнти більше ніде не знайдуть. Все у ваших руках, будьте як можна спритнішими і кмітливішими, щоб продати найбільшу кількість парфумів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам