Гра Перукарня для дітей

    Оцінка: 1719 очок, Голосів: 402

    Опис Гри:

    Шанувальники ігор тренажерів всі сюди! Вашій увазі пропонується новий і дуже креативний салон для дітей, а також для їх батьків. Тепер змінити імідж, підрівняти чубчик або ж зав'язати бант дуже легко.

    Ця гра буде цікава не тільки для маленьких любителів ігор, але і для їх батьків. Це ж так чудово, коли батьки і діти мають спільний час для проведення його в дуже захоплюючий спосіб, і при цьому розвивати фантазію своїх нащадків.

    У нашій грі ви можете робити все, що вам тільки заманеться. Будь-яка з зачісок або стрижка, які можуть прийти тобі в голову, можна втілити в нашій грі. Малюки від ваших ідей будуть у величезному захваті. Тому, не варто витрачати свого часу для пошуку більш підходящої гри для проведення вільного часу! Швидше починайте гру! Беріть ножиці в руки і вперед, починайте творити, відпускаючи на волю ваш бурхливий політ фантазій результатом якого буде новий оригінальний результат. Але вам необхідно бути обережними. Адже в процесі миття волосся, стежте, щоб мило ні в якому разі не потрапило в маленькі дитячі оченята і ваші малюки не розплакалися. Адже ви вже точно знаєте, як це часто буває. Вперед до гри. Малюки чекають на вас!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам