Гра Перукарня принцеси Аріель

    Оцінка: 2397 очок, Голосів: 542

    Опис Гри:

    Красуня принцеса Аріель чекає довгоочікуваної зустрічі з своїм прекрасним принцом. І звичайно ж, як будь-яка дівчина перед побаченням, дуже хоче зробити все, щоб сподобатися своєму коханому.

    Вона, як справжня модниця, відправляється в чарівний підводний салон краси, щоб майстерний і професійний перукар зробив з її чудового волосся прекрасну зачіску. І звичайно ж з допомогою цього вона хоче зустріти і здивувати свого принца. А що ви зробите для того, щоб її волосся стало ще чарівнішими? Звичайно ж, як справжній майстер своєї справи, ви зобов'язані допомогти красуні принцесі Аріель привести її волосся до ладу. Як вже традиційно для даного типу ігор, перш за все вам необхідно волосся вимити, висушити і укласти його таким чином, щоб вже напевно вразити прекрасного принца в саме серце і він ні на кого більше не зміг дивитися окрім як на прекрасну принцесу Аріель.

    Але ми вам рекомендуємо. Не варто перестаратися в погоні за художніми образами, не потрібно ненароком налякати бідного юнака і розбити серце нашій Аріель. Адже вона вам цього ніколи не зможе пробачити. Постарайтесь створити як можна романтичнішу зачіску і тоді у молодої пари все буде добре.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам