Гра Перукарня Попелюшки

    Оцінка: 2034 очок, Голосів: 460

    Опис Гри:

    Хто з нас не чув казку про прекрасну Попелюшку, яка не дивлячись на всі перепони долі йшла до свого щастя. Хтось із нас жаліє її, а хтось заздрить її красі. Адже у неї все ідеально. І сукня, і фігура, і звичайно ж зачіска.

    Дивлячись на довге красиве волосся Попелюшки, напевно, вам не раз хотілося б зробити саме ту зачіску, яка на вас погляд, ідеально підійшла витонченій Попелюшці.

    Часи нині інші, і сьогодні всі Попелюшки не дозволять собі відправиться на бал без належної зачіски.

    Вам доведеться перевтілитися та зіграти роль доброї феї і звичайно ж допомогти Попелюшці перетвориться з образу домогосподарки з брудним, вскуйовдженим волоссям у справжню казкову принцесу. Крім всемогутньї чарівної палички вам знадобиться цілий арсенал перукарського інвентарю. Але це не проблема. Адже в перукарні для Попелюшки є багато засобів для укладки, фарбування волосся, від золотистого до зеленого. Вибір кольору, стилю зачіски і довжини, залежить тільки від вашої фантазії і бажання. Фантазуйте з образами казкової принцеси що б вона виглядала неперевершено на всіх балах. Без твоєї допомоги Попелюшці не обійтися. Поспішайте адже, у Попелюшки мало часу для підготовки на бал.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам