Гра Парковка Гоночної Машини 3д в Новому Місті

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Гоночної Машини 3д в Новому Місті
    Unity Web Player. Install now!

    Опис Гри:

    Гра Нове Місто Три-Де Парковка розповість тобі про те, як ти переїхав в інше місце. Тут все нове для тебе, ти зовсім не знаєш місцевості. Тому буде не зайвим уважно вивчити територію, щоб хоча б зрозуміти, де знаходиться найближчий магазин або, скажімо аптека.

    Досліджуй місто від «А» до «Я»! Тим більше що в твоє розпорядження надходить супі сучасний автомобіль спортивного типу. Ти напевно завжди мріяв покататися на такій тачці? Так що вітаємо, твоя мрія збулася! Ну і що, що тільки на рівні віртуального світу, адже кажуть, що якщо мрії візуалізувати без кінця і краю, то вони дійсно почнуть швидше збуватися.

    Перед початком гри ти можеш вибрати один автомобіль серед восьми запропонованих. Як варіант, ти можеш по черзі випробувати одну машину за одною, а чому б і ні? А далі сідай за кермо і озирнися гарненько, адже тут кожен квадратний метр дивує своєю красою і неповторністю. Але пам'ятай про час – час прогулянки катастрофічно обмежена. Встигни проїхатися по всій місцевості за відведені хвилини. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам