Гра Парковка Машини: Навколо Світу

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Машини: Навколо Світу

    Опис Гри:

    Чому гра називається Паркування навколо світу незрозуміло навіть розробникам. Напевно, вся справа в тому, що машині з цієї іграшки, перш ніж припаркуватися, належить зробити круговий рух.

    Сталося так, що водій синьої Ауді з затонованими стеклами відшукав не найкраще місце для паркування, а затишно влаштувався на пішохідній частині в тіні весняних дерев. Однак, він чудово знайомий з правилами грамотної паркування, і знає, що його ось-ось оштрафує поліція. У його розпорядженні зовсім небагато часу – не більше хвилини. І за цей час йому життєво необхідно влаштуватися на іншому, правильному паркувальному місці, що знаходиться через дорогу.

    Хочеш допомогти невдалому автомобілісту? Тоді перетинаються лінію, намагаючись при цьому не врізатися в мчащие по дорозі автомобілі, і пропозиція " стоянка на позначеному місці. Постарайся поставити машину правильно, щоб бампер і капот були розташовані так, як показано на покажчику.

    Впоравшись з цього завдання, ти зможеш випробувати свої сили на новому рівні. До речі пізніше тобі можуть стати доступні більш модні марки автомобілів. Тому тільки в твоїх інтересах впоратися з грою Парковка навколо світу на всі сто.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам