Гра Жорстка Парковка

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Жорстка Парковка

    Опис Гри:

    Дорогий друже, ти напевно вже сповна знайомий з низкою іграшок онлайн, розкривають всі тонкощі акуратною і правильної паркування. Але на цей раз ми пропонуємо тобі трохи розслабитися і пограти в більш простому і відчайдушному режимі. Твоїй увазі пропонується нова гра, що носить назву, яка говорить сама за себе. Називається вона Люта парковка? У чому ж суть цієї гри?

    Тут не потрібно бути обережним і з акуратністю об'їжджати всі перешкоди. Машина, якій тобі належить управляти, буде рухатися по прямій лінії. Твоя ж завдання надати їй максимум швидкості, відтягнувши і відрегулювати кут зеленої стрілки, що знаходиться біля бампера. Важливо, щоб червоний автомобіль, яким ти керуєш, не тільки став на місце для паркування, але і збив інші машини, що стоять перед ним.

    Грай люто і не думай про обережність. Развлекись гарненько з жартівливою і дуже цікавою грою для хлопчиків, яка носить дивну назву «Люта парковка». Твоя машина може стрибати, перевертатися і виконувати всі можливі хитрощі, однак головне – стати на потрібне місце і заробити дорогоцінні бали.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам