Гра Парковка Машини в зазначеному місці міста

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Машини в зазначеному місці міста

    Опис Гри:

    Перед тобою мега-барвиста іграшка про парковці. Коли вона запускається, ти бачиш за кермом милою машинки симпатичного парнишу, від особи якого тобі доведеться пограти. Хлопець вчиться в старшій школі невеликого американського містечка. Дуже скоро йому виповниться 18 років, і до цього моменту він дуже хоче отримати права на водіння автомобіля, так як батьки пообіцяли йому придбати власне авто. Більшу частину навчання він вже пройшов. Хлопець добре знайомий з основними ази водіння, а також теорією. А ось паркінг дається йому не завжди.

    Щоб перед головним іспитом відточити свої навички, хлопчина прибуває на тренувальну трасу. Допоможи йому правильно підкотити машину до парковочному місцем і вдало припаркуватися.

    За всіма спробами будуть стежити досвідчені інструктори, тому намагайся не зганьбитися. Якщо хлопець впорається з першою назвою, йому доведеться випробувати свої сили на другому етапі. Готовий? Давай за кермо! Тисни на газ. Дивись перед собою і акуратно крути бублик. Пам'ятай, що від твоїх водійських навичок залежить те, чи отримає герой гри Весела парковка права і подарують йому його перший особистий автомобіль.

    Ми віримо в твої сили і бажаємо удачі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам