Гра Парковка Катери

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Катери

    Опис Гри:

    Катери та автомобілі – це зовсім не одне і те ж. У першому випадку потрібно ковзати по воді, яка може бути непередбачуваною, у другому ж – по гладкій трасі. З іншого боку парковка на воді з вигляду виглядає простіше тим, що куди більше вільного простору. Однак, потрібно враховувати й інші моменти: наявність підводних каменів, мілині, плавців, рибалок, причалів та інших перешкод. Якщо водій катера не помітить всіх цих деталей, то навряд чи у нього щось вийде в такому непростому справі, як парковка катери.

    Радимо вам пограти в гру Човен в Доці. Ти потрапиш в бухту, де припарковано дуже багато шикарних яхт, човнів і катерів. Ти – власник симпатичною білої яхти, на якій обожнюєш борознити простори затоки і виходити в океан.

    - Уяви, що ти тільки що повернувся з морської прогулянки і прагнеш у свій док. Дуже багато яхт сьогодні в тихій гавані, так як скоро обіцяють шторм. Встигни акуратно пришвартувати своє судно, не пошкодивши ні його, ні сусідські суду. Намагайся, щоб катер рухався акуратно і плавно, і тоді ти зможеш перейти на наступний рівень.

    Сподіваємося, ти закохаєшся в гру з серії про парковці і дуже швидко навчишся паркувати такі громіздкі види транспорту, як катер.

    Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам