Гра Парковка Старих Машин: стародавній час

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Старих Машин: стародавній час

    Опис Гри:

    Подумати толь, гра Фіолетова Парковка пропонує нам повірити в те, що древничей людина... умів не тільки конструювати, але і водити транспортний засіб. Перенесемося разом з героями гри на кілька тисячоліть в минуле, і уявімо, як, можливо, було організовано дозвілля первісної людини.

    А що якщо у тих людей були і ресторани і магазини, і автомобілі, і парковки? Запустивши гру, ми станемо свідком того, як людина на ім'я Дум-Дум запрошує важливого гостя відвідати його улюблений ресторан.

    Гість цей дуже суворий і намагається вкрай дбайливо ставитися до своїх речей. Він дає Дум-Дум повчання: «Дивись, не розбий мою машину», і наш маленький герой паркувальник відповідає: «Так, ніяких проблем!».

    З цього моменту життя і здоров'я Дум-Дум повністю залежить від нас. Допоможи первісній людині припаркувати машину так, щоб клієнт залишився задоволений. Роби свою роботу швидко, інакше час на парковку може закінчитися, і клієнт буде обурюватися.

    зверни увагу габарити машини, уникай кам'яних виступів і постарайся не побити чужі машини. Будь акуратний, щоб Дум-Дум отримав свої чайові, а не кийком по голові.

    Став засоби пересування кам'яного століття на первісною парковці і отримуй від цього задоволення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам