Гра Парковка 2: Виїзд на природу

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка 2: Виїзд на природу

    Опис Гри:

    Це гра серії про парковці відрізняється дуже пристойною графікою. Спостерігати і бути частиною того, що відбувається на екрані, для геймера буде суцільним задоволенням. Хочеш опинитися в цієї цікавої іграшки – тоді натискай на запуск, вивчай територію і негайно дій.

    Що ж характерно для нашої гри? Вся дія відбувається на природі, у величезному парку відпочинку, де щодня збираються юрби туристів. Тут можна грати в рухливі ігри, смажити м'ясо на відкритому вогні, загоряти і купатися.

    Щоб відпочиваючим було комфортно, адміністрація парку відвела спеціальне місце для парковки автомобілів і найняла компетентного людини, який би грамотно розставляв машини відвідувачів. Хто цей чоловік? Ну, звичайно ж ти.

    Давай миттю за кермо черговий тачки клієнта. Разглядывай поле і намагайся дбайливо її припаркувати. Стеж за тим, щоб не написати про машину скелю або не збити пішохода. Радимо також спостерігати за шкалою вгорі – так ти зможеш слідкувати за часом.

    Зіткнення зі сторонніми предметами загрожує програшем. Адже ти не хочеш починати гру заново? У такому разі намагайся бути дуже акуратним водієм.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам