Гра Парковка Машин 3Д в Юрському Періоді

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Машин 3Д в Юрському Періоді

    Опис Гри:

    Всі ми чули про художньому фільмі, який називається «Парк Юрського періоду». Згідно з сюжетом, над створенням такого розважального парку працювало величезна кількість людей: від іменитих учених і мільйонерів до прибиральників та паркувальників.

    Сьогодні тобі належить зіграти за останнього, тобто, за паркувальника, який допомагає персоналу парку правильно припаркувати їх автомобілі. Навколо тебе – мальовнича природа і загони з динозаврами. Око радіє, та й тобі дуже подобається твоя робота. Ще б, ти цілий день на свіжому повітрі, отримуєш хороші чайові і маєш можливість цілодобово перебувати в парку, про відвідини якого деякі люди мріють все своє свідоме життя.

    Однак, так чи цікава твоя робота? Давай переконаємося на практиці, що ти вибрав прекрасне місце. Запускай гру і сідай за кермо однієї з запропонованих машин. Пізніше ти зможеш випробувати в дії і інші автомобілі.

    Йди за стрілками в пошуках місця для паркування і попутно збирати монети із золота. Стеж ще й за часом, так як якщо не встигнеш добратися до місця за певні секунди, доведеться пробувати свої сили знову.

    Гра налічує 8 рівнів. Парковка юрського періоду відрізняється шаркной графікою, радує око, і не менш цікавим звуком, який за лічені секунди занурює в ігрову атмосферу. Бажаємо успіху!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам