Гра Пастки Загадкової Вежі

    Ігри » Ігри Пастки » Гра Пастки Загадкової Вежі

    Опис Гри:

    Любиш розгадувати загадки? А як щодо побувати в таємничому місці в рамках гри Загадкова Вежа? Як розумієш, в цьому геймі тобі нудьгувати не доведеться, тому що потрібно розгадати багато секретів, щоб сповна здійснити місію. Отже, дії гейми розгортаються в загадкової вежі, яка кишить пастками і перешкодами. Однак тут також можна відшукати багато корисних предметів, які обов'язково допоможуть тобі у досягненні мети. Головним чином звертай уваги на ключі, зроблені з чистого золота – вони знадобляться тобі в той момент, коли потрібно буде перейти на наступний левел.

    Оскільки герой опинився в башті аж ніяк не по своїй волі, тобі потрібно докласти всі зусилля, щоб хлопець вибрався з цього зловісного місця як можна швидше. Всі простої і складно в один і той же час. У грі з'явиться твій товариш, який допоможе подолати певні труднощі. Наприклад, другий персонаж стане в нагоді, коли потрібно разом чотирма ногами залізти на платформу, щоб відкрити двері на наступний рівень.

    Як бачиш, з певного моменту у грі в твоє розпорядження надійдуть одразу ж два персонажа, і тобі ними обома доведеться керувати вміло і якісно. Пам'ятай, що другий персонаж повторює все за першим. Так що слідкуй, щоб їх дії були синхронними і правильними – тільки в такому разі ти можеш отримати шанс на успіх. Бажаємо удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам