Гра Переробки Котеджу Даші

    Ігри » Ігри Переробки » Гра Переробки Котеджу Даші

    Опис Гри:

    Гра Декор Котеджу Дори розповідає історію про маленьку дівчинку на ім'я Даша. Ти напевно знайомий з нашою героїнею, адже існує мультик, які просто обожнюють всі діти. Так що приєднуйся, адже у тебе є відмінна можливість добре провести час разом з самою веселою у світі Дашею.

    Отже, у Даші нещодавно був День народження. Дівчинка отримала дуже багато подарунків, але найбільше привернув її увагу ляльковий будиночок. Ще б – адже така штучка, мабуть, відноситься до самої бажаної іграшки для кожної дівчинки. Даша неймовірно зраділа, адже тепер вона може займатись декором міні-будиночка.

    Початку Даша саме з прикрашання будинку. Потрібно зробити все красиво, зручно і максимально комфортно, адже далі дівчинка планує заселити сюди ляльок. Щоб почати дію, натисни на стрілочці червоного кольору, яка розташовується з правого боку ігровий області – так ти зможеш вибрати меблювання. Там же знаходяться предмети для кухні і інші елементи, з допомогою яких ти зможеш прикрасити ляльковий будиночок найкращим чином.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам