Гра Різдвяна Переробка

    Ігри » Ігри Переробки » Гра Різдвяна Переробка

    Опис Гри:

    Не залежно від того, коли настане Новий рік, ти завжди можеш пограти в гру Переробка на Різдво, піднявши святковий настрій на найвищу шкалу. Уяви тільки, як гарно може перетворитися будь-який будинок на Новий рік, якщо до цього докласти трохи зусиль. Та що тут говорити, кожній людині надає незліченну радість оформлення будинки напередодні новорічних свят.

    У цій грі ти можеш втілити найсміливіші мрії і фантазії. Нехай вони будуть нереальним, не варто стопоритися на цьому, адже ти все-таки не де-небудь, а у віртуальному світі. А тут все нереальне стає дуже реальним і доступним.

    Головний атрибут Нового року – ялинка. Вибери найкращу ялинку і прикрась його на свій розсуд. Урізноманітнити інтер'єр в цілому можна за допомогою гірлянд, які варто розвісити по стінах, вікнах, і навіть стелі – а чому б і ні? Розстав новорічні подарунки в найнесподіваніших місцях, адже ніхто не говорить тобі обмежуватися однією тільки ялинкою. А ще свічки, мандарини (куди ж у Новий рік без них) та інші елементи перетворять ігровий процес в суцільне задоволення.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам