Гра Переробка Кімнати: Кращий Дизайн

    Ігри » Ігри Переробки » Гра Переробка Кімнати: Кращий Дизайн

    Опис Гри:

    Гра Кращий Дизайн просить тебе придумати інтер'єр для однієї дівчинки. Красуня тільки що переїхала в нову кімнату, і тепер влаштовує конкурс на кращий інтер'єр приміщення. Ти маєш честь взяти участь у конкурсі. Хто знає, може, саме твої ідеї стануть найкращими, і ти отримаєш подяку від господині кімнати, а ще й, можливо, нагородження.

    Скажемо відразу, що ця дівчинка обожнює порядок і затишок. Тому всі речі треба розставити саме виходячи з цих міркувань. Намагайся розставити меблі так, щоб нічого зайвого в кімнаті не виявилось. У той же час потрібно простежити, щоб все необхідне завжди знаходилося під рукою. Словом, не нагромождай приміщення всім підряд. Вибери тільки ті елементи, без яких не можна обійтися. А наляпистость залиш для іншого приводу. Все-таки не для себе стараєшся, а для дівчинки.

    до Речі, зверни увагу, що підлога, стеля і стіни кімнати пофарбовані в теплі відтінки. Про що тобі говорить цей факт? Так, саме про те, що в оформленні інтер'єру потрібно дотримуватися саме такої колірної гами. Тоді в цілому кімната буде виглядати стильно, красиво і затишно.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам