Гра Пінгвіни з Мадагаскару: Заїзд по льоду

    Ігри » Ігри Пінгвіни » Гра Пінгвіни з Мадагаскару: Заїзд по льоду

    Опис Гри:

    Гра Пінгвіни Табір в Арктиці перенесе тебе в самі холодні краї, які тільки існують на планеті. Тут птахи розважаються так, як тільки їм дозволяє фантазія. З цією метою птаха облаштували гірку, на якій вони можуть скочуватися черевцем вниз. Але пінгвінам здалося мало одного тільки розваги, вони вирішили влаштувати справжні змагання. І ти теж можеш взяти участь у таких!

    Отже, для початку подумай гарненько, яким героєм ти б хотів грати. Всього на вибір пропонується чотири цікавих пінгвіна – один краше іншого, так що тут ти не прогадаєш. Далі керуй своїм героєм так, як ніби це ти береш участь у змаганнях, і сама участь тобі ніяк не важливо, а важлива лише перемога.

    Тому постарайся на славу! Тобі потрібно привести пташеня до зірок. По дорозі збирай рибку – треба ж якось сил набирати нових, до того ж, якщо є така можливість добре пообідати, навіщо ж її упускати. А ще ти будеш бачити інші предмети на дорозі, не їстівні, зате корисні. Наприклад, медалі. Стрибай на трамплінах, виконуючи завдання, і обов'язково прийди першим! Бажаємо тобі перемоги!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам