Гра Пінгвіни Мадагаскару: Крижані герої

    Ігри » Ігри Пінгвіни » Гра Пінгвіни Мадагаскару: Крижані герої

    Опис Гри:

    Гра Морозостійкі Пінгвіни Мадагаскару розповість про таких холодів, які і у сні тобі ніколи не снилися. Градусник просто зашкалює і складається таке враження, що прилад і сам незабаром замерзне. Так в такий холодине пінгвіни просто не знають, що робити і куди подітися. І це незважаючи на те, що батьківщиною їх все-таки є Антарктика – місце вічних холодів.

    Пінгвіни вирішили відправитися в подорож в тропіки, де вони раніше бували. То вирішили перезимувати, то назавжди – невідомо. Все б добре, та ось тільки як територію зоопарку покинути і при цьому залишитися непоміченим?

    Твоя роль у цій грі – пінгвін Шкіпер. Ти повинен управляти птахом, що та могла подолати мерзлу дорогу. Шкіпер перебирається лежачи на черевці. І по-іншому ніяк, тому що на ногах стояти при такій мерзлоті видається просто нереальним. По дорозі збирай рибку, щоб було чим поживитися на цьому довгому шляху. Коли потрібно, стрибай на платформи, пригибайся, словом, зроби все, що завгодно, лише б досягти мети. Пам'ятай, що тут, як і на війні, всі засоби хороші.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам