Гра Платформер: Інша Планета

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Інша Планета

    Опис Гри:

    У грі Інша Планета 2 ти познайомишся з цікавим персонажем – НЛОшником. Цей хлопець має рожеву шкіру, чому він здається дуже симпатичним і милим. Прибулець в останній час тільки тим і займається, що намагається розбагатіти. Сьогодні він бачить свою мету як ніколи близько, тому що він потрапив в місце, де можна роздобути багато коштовностей. Але для цього потрібно ще постаратися – в принципі, нічого нового.

    ваше завдання полягає в тому, щоб переводити головного героя з рівня на рівень, минаючи всі перешкоди, що виникають на шляху. Кожен левел подарує тобі багато коштовностей – їх потрібно тільки відшукати та добути. Остерігайтеся пасток, в які дуже легко догодити і з яких гранично важко вибратися.

    Іноді можуть виникати ситуації, коли тобі потрібно піднятися на піднесення. Але прибулець дуже маленький, і самостійно у нього це зробити не виходить. Як знайти вихід в такі моменти? Зараз саме час скористатися бластером – це така зброя, з допомогою якого можна розрубати породи з каменю, споруджуючи згодом зручні сходи, які і допоможуть тобі перебратися з одного острівця на інший.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам