Гра Платформер: Кіт Воїн

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Кіт Воїн

    Опис Гри:

    Гра Twin Cat Warrior розповість тобі історію одного кота, який виявився ну дуже цікавим створенням. В принципі, гра являє собою гейм пригодницького жанру, проте з одним нюансом. Справа в тому, що сьогодні шукати пригоди на свою голову буде не людина, а тварина. От і все. Але від такого креативу ігровий процес буде ще більш цікавим і забавним, ось побачиш.

    Отже, запускай гру і приступай до знайомства зі своїм підопічним. Цей хлопець готовий на все, лише б досягти поживи. До слова сказати, в якості останньої виступає аж ніяк не рибка або, скажімо, корм. Сьогодні кіт вирішив розбагатіти, роздобувши скарби. Можливо, це правильно, тому що за отримані гроші можна і купити їжі, і не тільки.

    Суть гри полягає в тому, щоб переводити кота з одного рівня на другий, долаючи при цьому всі перешкоди, які обов'язково будуть зустрічатися на шляху головного героя. А ще – головних героїв буде декілька, і всі вони звичайні коти. Так що взаємодопомога в рамках даного гейми – це аж ніяк не остання річ, за яку варто боротися. В іншому випадку нічого хорошого очікувати не варто.

    Гра дуже проста в плані управління. Щоб активувати тварина, потрібно всього лише натискати на клавіші, на яких зображені стрілки. Інший варіант управління – клавіші ВАСД на англійській розкладці. Ці кнопки відповідають за ті ж дії, що і стрілки, так що просто вибери вподобаний варіант і починай рубатися. Попереду багато чого цікавого чекає тебе – гейм розгортається на сорока рівнях.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам