Гра Платформер про Тора

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер про Тора

    Опис Гри:

    Гра Тор – це гейм, розроблений на основі відомих фільмів. Тор – це божество, якому поклоняються люди Скандинавії. Тор відповідає за грози, бурі, а ще він здійснює дуже важливу місію. Саме покрив цього божества захищає людей від навали чудовиськ. Тор – бравий хлопець. Він легко може впоратися з будь-яким ворогом, будь то велетень або якийсь інший монстр.

    Само собою зрозуміло, що такий лицар повинен добре їсти, щоб завжди підтримувати в собі сили для боротьби з ворогами. Тому не дивуйся, якщо тобі доведеться згодувати цілого бика на вечерю Тору. Чим більше він їсть – тим краще. Логіка проста. Але не тільки годувати тобі доведеться божество, а й виконувати разом з ними купу інших місій.

    У тора є великий молоток. Така зброя один раз допомагало йому виходити сухим з води, як говориться. Завдяки молотку Тора важко перемогти. Більш того, молот навчений кількома трюкам. Наприклад, зброю можна відправити боротися з ворогами самостійно і, коли справу буде завершено, молот сам же і повернеться до своєму господареві. Ти граєш за Тора – з цього моменту починаються справжні пригоди. Розберися зі всіма ворогами і покажи, хто тут головний!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам