Гра Платформер: Пошук Кішок

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Пошук Кішок

    Опис Гри:

    У грі Spini ти познайомишся з хлопчиком, у якого є улюблений дядько. Так от, з цим дядьком трапилося нещастя. Він дуже любить котів, тому завжди підбирає тварин навіть на вулиці, доглядає за ними, огортає турботою і ласкою. Але в один день сталося щось страшне – дядько помітив, що всі його домашні улюбленці кудись розбіглися. Тобі, як вірному племіннику, потрібно допомогти дядькові в його біді.

    Трохи пошукавши, ти розумієш, що всі кішки сховалися в незрозумілому будівлі. З цього місця дуже складно дістати тварину. Але намагатися треба, а раптом щось та вийде. У будь-якому випадку, тобі слід проникнути всередину будівлі і досліджувати кожен міліметр території. Тут багато небезпек. Так, праворуч ти можеш помітити шипи, багато кімнат, які весь час перевертаються. Остерігайся струму, який буде тебе весь час переслідувати. А ще ходи гранично обережно, адже підлоги такі слизькі, що посковзнутися і впасти дуже просто.

    Як бачиш, роботи багато. Кішок теж багато. Та й перешкод не відняти. Одне, що не може не радувати, так це кількість часу – його в тебе також багато. Ніхто в шию гнати тебе не буде. Так що можеш вирішувати всі проблеми по мірі їх надходження обдумано і уважно. Зрештою, ти ж не на змагання прийшов, а виконати завдання, результат якого – важливіше всього.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам