Гра Платформер: Людина Телепорт

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Людина Телепорт

    Опис Гри:

    Перед вами дуже необычн6ая у своєму жанрі броділка, яка розповість історію пригоді таємного агента на ім'я Стівен Кэрш. Найчастіше йому доручають лише секретні, небезпечні і відповідальні місії, як і на цей раз. І Стивэн завдяки своєму патріотизму і віри в організацію, на яку він працює, ніколи не допускає розчарування начальства в собі. Ось і на цей раз він виконає місію, виклавшись на всі 100 відсотків, за умови, зрозуміло, що ти йому допоможеш.

    Стівен Кэрш не звичайний секретний агент, в його арсеналі є багато цікавих речей, які дозволяють йому бути супер-мега крутим героєм. Так, головним агрегатом, який він використовує для переміщення, є куля-телепорт.

    У цій грі для керування героєм тобі не слід використовувати стрілочки на клавіатурі, досить користуватися виключно лівою кнопкою миші, зед завдання твоя і Стівена кинути кулю-телепорт в точку, де потрібно опинитися герою. Стеж за стрілкою, яка допоможе спроектувати політ кулі. Як тільки агрегат впаде на землю, натиснувши на нього і переміщатися в потрібну точку. Бажаємо з гідністю пройти всі рівні, уготовані грою «Стівен Кэрш. Місія Тіней».

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам