Гра Платформер: Експерименти

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Експерименти

    Опис Гри:

    «Доброго ранку і помри» - фантастичне назва для іграшки, чи не так? Відразу наштовхує на жанр напруженого трилера, головним героєм якого станеш, зрозуміло, ти, дорогий гравець. Гра зав'язана на те, що в якійсь лабораторії регулярно проводяться випробування над людьми, завдяки яким вчені вивчають, як той або інший індивідуум веде себе в стресовій, небезпечної ситуації. Так, одні схильні шукати вихід з будь-якого, навіть самого жалюгідного становища, в той час як інші опускають руки і розпускають нюні. До якого типу належиш ти?

    Ранок нашого героя почалося як завжди. Він прокинувся у своєму ліжку, стягнув затишне ковдру і пішов у ванну кімнату, за дверима якої, правда, побачив зовсім незнайомий інтер'єр. Він потрапив у пастку дослідників, з якої ти повинен допомогти йому вибратися.

    Всі 24 рівня даної гри взаємопов'язані між собою. Допоможи герою дістатися до блакитний капсули і перенесися на новий фрагмент. Твоя подорож обіцяє бути небезпечним, загадковим, але в той же час дуже захоплюючим. Стрибай, ходи, подорожуй з допомогою капсули-ліфта і постарайся відшукати вихід.

    Головне завдання нашого героя – не зірватися в прірву і не потрапити в пастки, яких тут уготовано безліч. Так, ти можеш зіткнутися з підлогою, що йде з під ніг, або електричними розрядами в підлозі і стінах.

    Добрий ранок і помри! – найкраща гра в своєму жанрі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам