Гра Знайти Вихід з лабораторії з монстрами

    Ігри » Ігри Вихід з Кімнати » Гра Знайти Вихід з лабораторії з монстрами

    Опис Гри:

    Скільки на землі існує секретів, про які ми навіть не здогадуємося! Кожен день відкриваються нові таємничі проекти, над якими в поті чола працюють люди. І хто знає, що може чекати нас після закінчення даних експериментів. Може бути, нас чекають якісь нові види тварин чи щось містичне, що не принесе нам нічого доброго, одні тільки біди?

    Гра Секретна лабораторія частина 2 розповідає нам про якомусь приміщенні, де проводяться різні досліди. Тільки всякі експерименти тут проводять не люди, а ... сверхумные тварини. Де вони взялися і чому вирішили заснувати власну лабораторію – не зрозуміло, але зрозуміло одне – нічого доброго тут не відбувається, сподіватися на позитивний результат не варто.

    І головний герой гри Секретна лабораторія частина 2 випадково потрапив у дану лабораторію, зрозумів, що нічого доброго його не чекає, тому став гарячково шукати вихід із ситуації. Без твоєї допомоги йому ніяк не обійтися, тому ти повинен постаратися зробити все, щоб хлопець вибрався з цього жахливого місця.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам