Гра Поцілунки Сутінки

    Оцінка: 1271 очок, Голосів: 301

    Опис Гри:

    Напевно ви дивилися серіал "Сутінки" про незвичайну любов звичайної дівчини і справжнього вампіра. Звичайно ж у реальному житті така любов просто не можлива, адже вампіри - це казкові персонажі. Але в нашій грі "Поцілунки Сутінки" вам пропонується унікальна можливість побувати в ролі вампірши. На вулиці повня, і у вашому розпорядженні цілих два кавалера! Але, як кажуть, серцю не накажеш, воно завжди вибирає тільки одного з двох.

    А другий, у любовному трикутнику тільки заважає і плутається під вашими ногами.

    У вас неймовірне бажання поцілувати свого коханого, але вам весь час в цьому заважають.

    Для того, щоб ви могли без перешкод насолоджуватися поцілунками з коханою людиною, вам доведеться постійно відволікати його суперника.

    В ваш арсенал для відволікаючих маневрів будуть входити безліч можливих дій. Все заради вашої любові. Ви можете наслати на наполегливого вовка зграю летючих мишей, спантеличити його дівчиною або ж голосно нявкяючою кішкою. Ви можете також перетворити його в перевертня і змусити вити на місяць. Вибирати саме вам.

    Але пам'ятайте, що часу для поцілунку залишається все менше. Адже навряд чи ваш обранець захоче дуже довго чекати вашого поцілунку і терпіти присутність цього нав'язливого людини-вовка.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам