Гра Поцілунки в ліжку

    Оцінка: 1752 очок, Голосів: 398

    Опис Гри:

    Завданням нашої гри "Поцілунки в ліжку" необхідно зробити ні багато ні мало, а справжнє диво! Це чудо буде полягати в чарівному зціленні. Так, так, саме зцілення.

    Ви заінтриговані кого треба зцілювати? Звичайно ж вашого обожнюваного і коханого бой-френда.

    Як часто буває в нашому повсякденному житті, з жахливим збігом певних обставин, він опинився в важкому стані в лікарні. Серце вашого коханого може от-от зупинитися назавжди. Це просто жахлива ситуація. Лікарі та медичні сестри роблять всі можливі реанімаційні дії і процедури. Вони підключили його до безлічі стимулюючих апаратів і постійно колють йому різні ліки, але на жаль, нічого не допомагає вашому коханому хлопцеві. У цій ситуації врятувати його можете тільки ви. Повернути його до життя можна тільки за допомогою чарів.

    Ви повинні заспокоїтись, взяти себе в руки і повірити у справжнє диво і чудесне зцілення силою вашої любові і найщиріших почуттів.

    Чим більше і чим частіше ви будете цілувати вашого бой-френда, тим більше у нього шансів на швидке одужання. Чи вилікується він буде зрозуміло з його шкали здоров'я, яка відображена в правому нижньому кутку екрану.

    Але є одна неприємна складність, лікарі - звичайні циніки і затяті скептики. Вони зовсім не вірять в чудеса або нетрадиційні методи лікування хворих. Тому вам доведеться цілувати вашого коханого крадькома від цих недовірливих лікарів, адже вони можуть заборонити вам робити ці чудодійні поцілунки.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам