Гра Поцілунки на риболовлі

    Оцінка: 648 очок, Голосів: 155

    Опис Гри:

    Риболовля - це відмінне заняття, яке надає його учасникам безліч позитивних емоцій та спогадів. А якщо на риболовлі вдасться ще щось зловити, тоді проведений час запам'ятається вам назавжди.

    Ось і в нашій новій і дуже захоплюючій грі "Поцілунки на риболовлі" наші герої Джейк і Лілі вирішили порибалити і провести свій вікенд разом на природі. Але, на жаль, в тому місці, яке вони обрали для лову риби, виявилося дуже багато інших рибалок-хлопців. І в такій обстановці їм сподобалася дуже чарівна і симпатична наша героїня гри Лілі. Ці хлопці кидають на неї млосні погляди, і намагаються привернути її увагу до себе.

    Але Джейк від цього зовсім не в захваті і не має наміру терпіти таку поведінку оточуючих їх нахабних і невихованих рибалок. Він з усіх сил намагається, як можна частіше цілувати свою кохану дівчину, щоб не дати їй можливість навіть краєм погляду звертати увагу на настирних конкурентів.

    Іноді він захоплюється процесом на стільки, що навіть не встигає підсікати рибу і не отримує за це додаткових балів на свій віртуальний рахунок.

    Вам необхідно допомогти бідному закоханому хлопцеві впоратися з такою складною ситуацією що виникла на його шляху.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам